تیمی از دانشمندان دانشگاه کوئینزلند استرالیا گیرندههای چشایی و بویایی را در قلب انسان شناسایی کردهاند.
محققان دانشکده زیستپزشکی این دانشگاه توانستند حضور این گیرندهها را بهعنوان بخشی از تحقیقاتشان درباره بزرگ شدن قلب انسان در طول بیماری شناسایی کنند.طراحی سایت
تیم علمی نشان داد حدود 12 گیرنده چشایی بهویژه گیرندههایی که به ترکیبات تلخ واکنش نشان میدهند، در قلب انسان یافت میشوند.
این کشف شگفتانگیز است زیرا ژنوم انسان دارای 25 گیرنده چشایی است و دانشمندان به دنبال پاسخ به این پرسش هستند که چرا نیمی از آنها در قلب قرار دارند.
زمانی که محققان یکی از گیرندههای چشایی را با ماده شیمیایی خاص فعال کردند، عمل انقباض قلب تقریباً مسدود شد. فیزیولوژی پنهان در پشت این پدیده هنوز مشخص نیست و تیم علمی در حال ادامه تحقیقات در این زمینه است.
تمرکز اصلی دانشمندان بر روی این موضوع بود که قلب چگونه بهطور عادی و غیرعادی در هنگام بیماری بزرگ میشود. پس از فشارخون یا حمله قلبی، این عضو از بدن برای حفظ جریان خون در سراسر بدن، اغلب بزرگ میشود اما نتیجه بزرگ شدن قلب، نارسایی قلبی است که در بسیاری از موارد منجر به مرگ میشود.
محققان در حال بررسی تمامی ژنهایی بودند که در این فرآیند بزرگ شدن، در درون قلب کنترل میشوند. آنها دریافتند سلولهای قلب موشها دارای گیرندههای بویایی و چشایی هستند. این در حالی است که چنین گیرندههایی فقط در بینی و دهان وجود دارند.
دانشمندان همچنین دریافتند گیرندههای چشایی در قلب انسان نیز وجود دارند.
![کشف شگفتانگیز حسگرهای «طعم تلخ» در قلب انسان](http://blue-news.ir/Uploads/News/Cover_635697977681408322.jpg)
- ۹۴/۰۳/۲۵